Vanaf maandag 17 juni tot en met zondag 1 september nemen wij geen zij-instroomverzoeken meer in behandeling. Een verzoek tot zij-instroom vraagt om een zorgvuldig proces. In de laatste maand van het schooljaar nemen we, om de kwaliteit van dit proces te waarborgen, daarom ook geen nieuwe verzoeken meer in behandeling.

Na de zomervakantie, vanaf maandag 2 september, zal het weer mogelijk zijn om uw belangstelling via het belangstellingsformulier aan te geven. Let op: het eerstvolgende instroommoment zal dan na de Kerstvakantie mogelijk zijn.

Gedurende het schooljaar hanteren wij twee momenten voor zij-instroom: na de zomervakantie en na de Kerstvakantie. Uitzonderingen hierop is zij-instroom vanuit één van de Taalscholen (Wereldschool en AmstelTaal) en zij-instroom naar aanleiding van verhuizingen van buiten Amstelveen.

Aanmelding van 3-jarigen via het nieuwe toelatingsbeleid is uiteraard nog wél mogelijk. U kunt het aanmeldingsformulier dat u heeft ontvangen inleveren bij de administratie van onze school.